Markus Leser

Flere 2016-nyheter hos tysk storprodusent:

Carthago sterke på integrerte biler

Carthago er en av de mest framgangsrike produsentene de siste årene, spesielt på de helintegrerte bilene.
Foran 2016-sesongen kommer man med flere nyheter, selv om vi heller ikke her ser den helt store revolusjonen. Den største nyheten gjelder den gunstige C-Tourer Sport-modellen med en ny variant, mens toppmodellen Linder de Luxe forsvinner.

 

2015-10-27
Aviano_i700_5 (kopia)

Flere nyheter i Bürstners 2016-program

Den tyske storprodusenten Bürstner fra Kiehl nær den franske grensen presenterer flere nyheter på sitt bobil-program for 2016.
Vi har tidligere skrevet om både toppmodellen Elegance, praktiske Brevio och pånyttfødte City Car, men det finnes flere nyheter også.

 

2015-10-19
2015_rm_vantana_k60_aussen_totale_12_FINAL (kopia)

Storprodusenten imponerer i nytt segment:

Hobbys Vantana skal ta van-markedet

Vantana er Hobbys første serie med vanmodeller. Storprodusenten fra nord-Tyskland kaster seg inn i kampen om kundene i det segmentet som vokser mest i mellom-Europa - men ikke i Norge ennå - når det gjelder salget av bobiler.
Og allerede fra starten viser Hobby at de har både ekspertise og midler til å være med i det øverste sjiktet blant disse produsentene også. Hobby har jo i flere år vært overlegne på salget av campingvogner i Norge.

 

2015-10-14
Photographer: Karl Holzhauser

Dette er Dethleffs 2016-program:

Mange modeller – ingen revolusjoner

Storprodusenten Dethleffs fra Isny im Allgäu i syd-Tyskland har flere nyheter å vise til på 2016-programmet, men de store revolusjonene finnes ikke i neste års Dethleffs-program.

Men noen modeller kommer og noen går, her er de viktigste nyhetene fra Dethleff foran sesongen 2016.

2015-10-11
2016_malibu Pressebilder_malibu T_Fahrzaufnahme_2 (kopia)

Nå kommer Carthagos ”lillebror” Malibu:

Holder Malibu i tøff konkurranse?

Interesserte bobil-entusiaster har kanskje lagt merke til navnet Malibu den siste tiden. Det er tyske Carthago som nå også har fått en ”lillebror”, akkurat som Dethleffs fikk Sunlight og Adria fikk Sun Living for å nevne to med liknende utvikling.

Men holder Malibu i den tøffe konkurransen for bilene under toppsegmentet?

2015-10-09
Zuckerfabrik Fotodesign_Ginger N

Massevis av bilder fra Morelos enorme toppmodell:

Når bobilen blir et Palace

På rekordtid har tyske Morelo blitt en spiller på liner-markedet innen bobilbransjen. På Caravanmessen på Lillestrøm solgte man en bil til 4,5 millioner kroner, og markedet har åpnet dørene for den unge produsenten.
Og toppmodellene Palace og Palace Liner gjør bobilen til - akkurat, et palass!

 

2015-10-06
6B9A5555 (kopia)

Roller Team med spennende Triaca-konsept:

Er dette framtidens bobil?

Italienske Roller Team passet på å presentere et helt nytt og spennende konsept på Caravan Salon i Düsseldorf:
Triaca Concept 230 er ifølge Roller Team bransjens nyeste utvikling i design av ekstremt innovative bobiler hva gjelder funksjonalitet og miljøtilpassing.

 

2015-10-04
Rolf Nachbar

Superkompakt bobil på 5,45 meter:

Hymer Van gjør comeback

Nå er den her igjen: Hymer Van gjør comeback med sine 5,45 meters lengde. En superkompakt bobil som revolusjonerte markedet da den kom i 2005. Nå er den gjenopplivet og ble viet stor interesse på Caravan Salon i Düsseldorf da den ble vist i 2016-utgaven.

 

2015-09-25
i90 Disctinction utvendig (kopia)

Ny serie med dobbeltgulv for bedre lagringsplass:

Rapido i90 Distinction - fransk eleganse

Vi har tittet på Rapidos nyhet i90 Distinction, en modell med fransk eleganse og stil og med utvidet lagringskapasitet i form av et dobbeltgulv i hele bilen. For en drøy million får du en meget flott bobil, som også egner seg godt for våre forhold i Norge.
Spesielt om du legger til Aldes varmesystem, som tåler våre arktiske temperaturer.

 

2015-09-17
HYMER_Konzeptstudie Slide-Out_Au·enansicht (c) Hymer GmbH & CoKG (kopia)

Hymer går for slide-out

Storprodusenten Hymer i tyske Bad Waldsee har sammen med Al-Ko, Promobil og noen av sine kunder gjort en studie om såkalte slide-outs og kommer nå med modeller som har slike. Det skal gi kundene bedre plass og mer fleksible interørmuligheter.
Hymer viste en slide-out på Caravan Salon i Düsseldorf, og det er helt klart interessant for mange at dette konseptet nå også kommer på mindre enheter.

 

2015-09-09