BOGSTAD CAMPING 002

Hallingdal Feriepark satser i Oslo:

Tar over Ekeberg og Bogstad Camping

Hallingdal Feriepark er Norges beste campingplass og har utviklet et konsept med en standard som har influenser fra Danmarks beste campingplasser. Det har blitt meget godt mottatt blant kundene i Norge.
Og nå satser Hallingdal Feriepark i Oslo. Eierne tar over både Bogstad Camping og Ekeberg Camping fra NAF!

 

I løpet av 2016 og 2017 vil Hallingdal Feriepark iverksette oppgradering av begge campingplassene. Det er spesielt ved Bogstad Camping som en del av fasilitetene vil bli oppgrader for å gi en bedre opplevelse for gjestene under hele året.
Vi er glad for å ha funnet et solid selskap som er gode til å drive camping. De kan utvikle plassene for fremtiden. Vi overleverer campingplassene i de beste hender, og det er viktig for oss, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF i en pressemelding.
Thorstein Berg er mannen som har stått bak Hallingdal Feriepark fra starten, og dette sier han om hvorfor man nå satser i hovedstaden:
- Hallingdal Feriepark er etablert som landets beste campingaktør. Vi har lyttet til våre gjester som sier at de ønsker å bruke mer tid i Oslo. Nå kan vi tilby eksisterende og nye gjester fantastiske overnattingstilbud i hovedstaden.
- Camping er ikke den nye oljen, men det er en konjunkturbestandig næring med jevn vekst. Vårt pilotprosjekt Hallingdal Feriepark åpnet i 2013 og er kåret til den beste ferieparken i Norge. Vi har lyttet til våre gjester og skal nå satse på å gi dem oppgraderte fasiliteter og rammene for gode opplevelser med alt det Oslo har å by på. Det er det som teller, sier Berg.
NAF Camping AS har drevet tre campingplasser i Norge; Bogstad, Ekeberg og Fjordcamp. Salget gjelder kun campingplassene Ekeberg og Bogstad. NAF Camp-kjeden, som er Norges største campingkjede, blir ikke berørt av salget.
Både Ekeberg og Bogstad campinger har godt belegg i Oslo, hvor det ikke finnes veldig mange andre muligheter for de som ønsker seg en campingferie eller et campingbesøk. Nå er det meningen at belegget skal bli enda bedre med folkene bak Hallingdal Feriepark ved roret.

 

BOGSTAD CAMPING (bildet) og Ekeberg Camping i Oslo er begge solgt fra NAF til Hallingdal Feriepark, som nå også gjør sitt inntog i hovedstaden. Foto: KJELL-ERIK KRISTIANSEN
BOGSTAD CAMPING (bildet) og Ekeberg Camping i Oslo er begge solgt fra NAF til Hallingdal Feriepark, som nå også gjør sitt inntog i hovedstaden. Foto: KJELL-ERIK KRISTIANSEN