KEK i husbilen[1]

Velkommen til caravan2400.com!

Velkommen til caravan2400.com - Norges nye side om caravanbransjen og campinglivet.
Her skal du kunne lese om nyheter både når det gjelder bobiler og campingvogner, samt få reisereportasjer og nyttige tips foran din ferie.

Etter flere år som redaktør for bladet Bobil&Caravan ser jeg nå fram til å fortsette i bransjen. Internett gir en helt annen hurtighet i publiseringsmulighetene, og det er idag svært lett tilgjengelig både på PC, nettbrett og i mobilen.
Meningen er også etter hvert å kunne tilby dere videopresentasjoner av nye modeller, turistmål og liknende. Det vil selvfølgelig ta litt tid å få opp alle artikler, bilder og videoer, men denne siden kommer til å bli oppdatert om ikke daglig så flere ganger hver uke.
Derfor bør du følge med hver eneste dag og legge caravan2400.com til dine favoritter!
Jeg vil også takke alle annonsører og partnere i bransjen som har vært svært positive til denne nykommere i caravanbransjen i Norge. Ser fram til et givende samarbeid i tiden som kommer.
Noen av dere kjenner meg fra Bobil&Caravan, noen fra min andre jobb som speaker på idrettsarrangement verden over. Interessen for caravanbransjen har jeg fra jeg var liten, da familien hvert år reiste til Spania med campingvogn og bodde der nesten hele sommeren.
Etter hvert ble det bobil, og jeg er stolt av å være tilbake i bransjen.
Hvis du er interessert i sport så driver jeg også du andre nettsteder som du gjerne får titta innom:
www.sweski.com som omhandler svensk og internasjonalt langrenn samt
www.sport2400.com som har spesialisert seg på livestreaming fra idrettskonkurranser som du ikke kan se på TV.

God fornøyelse med caravan2400.com!

Kjell-Erik Kristiansen
Redaktør